Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

2x1 a Vueling durant el dia d'avui i descompte especial a Easyjet

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

ACTUALITZACIÓ:

Ens acabem d'assabentar d'una nova oferta de Vueling! Des d'ahir i fins el pròxim 19 de gener es podran comprar fins a 1 milió de vols per volar entre el 25 de gener i 21 de juny per només 19,99 €. Només heu d'entrar al web de la promoció i escollir el destí.

--

Pels que us agrada viatjar, esteu d'enhorabona! Vueling ha decidit tirar la casa per la finestra amb una oferta que segur aprofitareu, ja que durant el dia d'avui i fins les 24 h podreu comprar dos bitllets a qualsevol destí, per volar entre el 12 de gener i el 3 de febrer, i pagareu únicament un bitllet. Un 2x1 de tota la vida, vaja. Així, un parell de vols a Praga, per exemple, us poden sortir per 100 € cada vol, o a Amsterdam per 75 € cadascun. Són més de 200 rutes de vols i la promoció serveix tant per la tarifa Basic com l'Optima. El descompte s'aplica al preu base del bitllet, és a dir que no inclou les taxes d'aeroport o càrrecs extra.

Vueling no és l'única companyia que ha decidit fer rebaixes especials. Easyjet ha posat en marxa una promoció de fins a un 25% de descompte en 110.000 vols per celebrar el 20è aniversari de l'empresa. L'oferta s'acaba el 13 de febrer i són més de 140 destins per visitar entre el 4 de febrer i el 6 de juliol.

Ja sabeu, no trigueu molt i entreu al web de Vueling o al de Easyjet per aprofitar aquestes ofertes especials. Correu, que volen!

Últimes notícies

    Publicitat