Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 motius de pes per anar al Festival'Era

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ahir vam publicar un post en el qual ens fèiem ressò de les preocupants dades de consum de la música en directe a casa nostra. Les sales de Catalunya van perdre l'any passat un 17% de públic i l'oferta musical també ha patit un descens escandalós. Tot i això, hi ha una dada positiva: el públic a festivals va créixer un 5,2% a Catalunya, sobretot gràcies a petits festivals que segueixen al peu del canó programant noms excel·lents i donant molta importància a la proximitat entre el públic i els artistes. I un d'aquests festivals és el Festival'Era, que es durà a terme aquest dissabte dia 25 a Llagostera (Girona).

No ho negarem, som molt fans de tot el que facin els nois del Festival'Era, que porten ja uns quants anys demostrant que sí es pot fer un festival petit amb bon gust, una producció excel·lent i un cocktail de noms on hi han des d'artistes consolidats com Gold Panda, The Antlers o Delorean a d'altres emergents com Sau Poler, Tversky o Wesphere. Si encara no ho teniu molt clar, aquí en teniu 3 motius claus per anar-hi.

· L'entorn. La masia de Can Gascons, on es duu a terme el Festival'Era, és una meravella. Està situada en mig del camp a pocs minuts del poble de Llagostera (Girona). Veure la caiguda del sol allà, amb una cervesa ben freda, assegut a la gespa i escoltant el concert de The New Raemon o The Antlers és un luxe es miri com es miri.

  

· El transport. Perquè ara, anar al Festival'Era és més fàcil que mai: la Furgo-Moritz farà trajectes des de l'estació de Caldes de Malavella fins al recinte (Can Gascons) des de les 16:30 fins a les 23:30 de forma gratuita. Ah! I també hi ha autobusos des de Barcelona. Teniu més informació aquí.

  

· El cartell. Els mediàtics The Antlers, el nen d'or de l'electrònica Gold Panda, els estrafolaris El Último Vecino, els grans Delorean, la tendresa de Bel Bee Bee o el garage house de Sau Poler son alguns dels noms forts del Festival'Era 2015. No cal dir res més, oi?

Últimes notícies

    Publicitat