Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 vídeos per superar el 'mono' de 'Joc de Trons'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Ja fa unes setmanes que Winter is not coming. Que s'ha acabat la 5a temporada de 'Joc de Trons' i per molts la buidor és tant gran com la immensitat d'el Mur... Així que per superar l'addicció fins que arribi un 'Joc de Trons' nostrat, rodat a Girona i qui sap si amb Josmar Gerona d'extra, com informa Òscar Broc, us donem 3 dosis de vídeo perquè l'espera es faci més suportable:

  • El guionista secret de 'Joc de Trons'

Tots els fans posen molta pressió a George R. R. Martin perquè escrigui tan ràpid com els seguidors devoren els capítols. El Saturday Night Live però va descobrir que Martin no està sol en prendre les decisions creatives de la sèrie, té un ajudant que ha descobert el truc per enganxar a la legió de fans que té la sèrie.

  • Un sopar amb Jon Snow

Els sopars amb personatges de 'Joc de Trons' ja ens els va ensenyar Iñigo Espinosa a Cena de Tronos, però Seth Meyers s'atreveix a portar Jon Snow a Nova York a sopar amb uns amics. L'experiència no pot ser més 'diferent'.

  • 'Joc de Trons', el musical

Encara que Chris Martin cantant de Coldplay us faci mandreta (i més encara si us diuen que està associat amb un acte benèfic), si us plau feu cas omís a qui hi ha darrere d'aquest musical i endinseu-vos a descobrir una Khalessi rastafari cantant reggae, un Tyrion Lannister 'crooner' o un Jaime Lannister al piano cantant-li a la seva (massa) estimada germana. Què voleu que us diguem... millor que Mar i cel. I més divers que el Cruïlla... Bé, potser no tan divers.

P.D. Bonus Track: I per tots aquells que vau ser fans de "Game of Goats", els remixers de Marca Blanca fan la mateixa merda però ara amb granotes. Una delícia made in youtube.

Últimes notícies

    Publicitat