Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

38 nous artistes per a Sónar 2016!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ara sí, Sónar Festival ha anunciat els últims noms per a l'edició de 2016 a Barcelona, i la veritat és que no podem estar més contents. No ho diem perquè siguin els últims anunciats, sinó perquè entre els noms hi ha un gran nombre d'artistes locals, herois musicals de casa nostra que demostren que fent bé la feina i creient en ells poden arribar molt lluny. És per això que Sónar s'ha fixat en Alizzz, Cauto, Awwz, Undo, TalkToMe, bRUNA & Wooky, V.I.C.T.O.R live!, Trill Squad, Ilia Mayer o Coyu, entre d'altres, i els donarà la oportunitat d'actuar a un dels festivals amb més renom del món.

Deixant de banda els artistes locals, entre els noms nous anunciats hi destaca la formació Timeline, la banda del col·lectiu de Detroit Underground Resistance, un espectacle molt difícil de veure i que serà una experiència gairebé mística on el jazz i el techno es donen de la mà.

D'altra banda, noms de referència com Mad Professor i Booka Shade també presentaran les seves propostes a Sónar 2016, junt amb artistes emergents com Lafawndah i Sevdaliza. I també podrem gaudir del nou xou de El Guincho, presentant el seu últim treball 'HiperAsia'. Hi ha ganes de veure què proposa a Sónar! I també hi haurà els espectacles de Niño de Elche & Los Voluble, el 'capo' del magnífic segell Hyperdub Kode9, el dj Eats Everything, a més de les actuacions de l'etíop Mikael Seifu, els colombians Las Hermanas i la sessió a quatre mans entre dos dels millors DJ's de l'Estat com són Chelis i Dj Zero.

A continuació teniu tots els noms anunciat aquest any:

Niño de Elche & Los Voluble
El Guincho
Booka Shade
Kode9 dj
Mikael Seifu
bRUNA&Wooky + Alba G. Corral
The Spanish Dub Invasion feat. Mad Professor
Eats Everything
N.M.O.
Strand
Las Hermanas
LloretSalvatge
Awwz
Zero Vs. Chelis
Cauto
Alizzz
Trill Squad: Toner + Sanatruja
Undo
Ilia Mayer
Tendts
Ison
Baelish
Coyu
Golden Bug & Desilence - V.I.C.T.O.R. Live

Red Bull Music Academy presenta:
Underground Resistance presents Timeline
Gerd Janson
Pulsinger&Irl
Lafawndah
LiLJaBBA
Sevdaliza
Insanlar
Jacob Korn
Drippin
Astrolith
Sobrenadar
Talktome
JackWasFaster
John Grvy

Últimes notícies

    Publicitat