Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 motius per anar a la manifestació #NoTincPor d'aquest dissabte

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els atemptats del passat dijous 17 d'agost han sacsejat la nostra ciutat i ens han deixat una angoixant i esgotadora sensació de tristesa. No hem estat els primers. I segurament no serem els últims. Però el que tenim clar és que en moments com aquest, la unió i empenta de tots els elements de la societat és imprescindible perquè el món entengui que, per molts atemptats que patim, seguirem sent igual o més forts. I la nostra ciutat, igual o més diversa, solidària i lluitadora.

Aquest dissabte, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya han convocat una gran manifestació a les 18.00 h per cridar ben fort que #NoTenimPor, i des de Time Out Barcelona us volem donar 4 motius per anar-hi.

Una manifestació unitària

Barcelona s'ha llançat al carrer aquests dies per rebutjar la violència de forma espontània. Aquest dissabte, és el moment de fer-ho de manera conjunta. Tots a una. "Ens volien de genolls a la Rambla i ens hem aixecat amb més forces", va dir Puigdemont. Demostrem-ho!

"Contra l'odi, un sol poble"

Aquest és el lema del manifest conjunt de la 'Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona'. Representa més de 80 entitats de migrants de la ciutat i de Catalunya, i aniran a la manifestació per refermar el model de convivència de la nostra ciutat.

El "No a la guerra" en el record

El 15 de febrer del 2003, Barcelona es van manifestar contra la invasió a Iraq. Més d'un milió de barcelonins van dir "No a la guerra", però el govern del PP no va fer cas del clam popular i va atacar Iraq, amb l'excusa de trobar unes armes de destrucció massiva que mai van sortir. És el moment d'aprofitar l'empenta d'aquell dia per sortir de nou al carrer i dir que no volem més violència al món.

Els veritables protagonistes

Ni polítics ni reis: el protagonisme de la manifestació ha de ser per a les entitats de la societat civil i col·lectius de professionals que van actuar el dijous 17 d'agost, atenent les víctimes. I també serà un gran moment per agrair i lloar la immillorable feina de tots els ciutadans anònims durant un dia que mai oblidarem a la nostra ciutat. Per a ells, també és aquesta manifestació.

#NoTincPor!

Últimes notícies

    Publicitat