Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 secrets que ja sabem sobre la nova temporada de Stranger things

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Stranger things va ser un dels fenòmens televisiu de l'any passat, i una de les sèries més addictives dels últims anys. La sèrie, ambientada en els anys 80, comença amb la desaparició, al poble americà de Hawkins, del petit Will. No se sap res d'ell, marxa sense deixar rastre. A partir d'aquest moment, una sèrie de fenòmens extraordinaris comencen a envoltar aquesta estranya desaparició, i la història comença a agafar un ritme trepidant fins al final de la temporada. En tot cas, el darrer capítol de la sèrie deixa moltes portes obertes, molts assumptes sense resoldre.

La segona temporada de Stranger Things sortirà aquest estiu, però abans que ho faci, i tenint en compte les declaracions de David Harbour (l'actor que interpreta al cap de policia Jim Hopper) hi ha detalls que cal tenir presents per refrescar-nos la memòria i saber en quin moment ens trobarem Stranger Things quan torni. Som-hi:

*Ep, si no heu vist la primera temporada, no seguiu llegint aquest article.


1. Will ha tornat al poble.

Després de molt temps desaparegut, "hi ha algunes persones del poble que saben què va passar, i altres que no ho saben. Així que hi ha tensions sobre què sap cadascú", va dir Harbour fa poc. A més, si recordeu l'escena del darrer capítol on Will escup a la pica, tot fa preveure que el fill de Joyce Byers (Winona Ryder) amaga coses.

2. 'Samsagaz' serà la nova parella de Joyce Byers (Winona Ryder).

Tranquils, no volem dir que 'El Senyor dels anells' i 'Stranger things' compartiran personatge. El cas és que Sean Astin, l'actor que fa el paper de Samsagaz (l'amic de Frodo) a 'El Senyor dels anells', interpreta Bob Newby, la nova parella de Joyce Byers (Winona Ryder). Voldrà dir això que s'han acabat les opcions per al policia Jim Hopper (David Harbour)?

3. Barb, l'eterna oblidada

La desaparició de la millor amiga de Nancy (Natalia Dyer), torna a ser un tema molt important als primers capítols de la segona temporada. Harbour va dir que, a la sèrie, Nancy està molt molesta perquè ningú recorda la seva amiga Barb, tot i que ella (això ho apunto jo) tampoc va ser molt bona amiga que diguem...

4. Ja ha passat un any...

Els fets succeeixen un any després del retorn de Will. Què passarà amb l'introvertit fill de Joyce Byers? I amb Eleven (Millie Bobby Brown)? Va morir? Tornarà? Matt Duffer, el director –junt amb el seu germà Ross– va dir que "ens agrada la idea de posar a Eleven al costat de Hopper". I si recordem l'escena final del policia deixant un parell de Waffles al bosc, tot sembla indicar que Eleven serà, de nou, l'heroïna de la segona temporada.

Últimes notícies

    Publicitat