Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 vídeos virals que has de veure abans de Nadal

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Cada dia sorgeixen milers de vídeos que es converteixen en virals. N'hi ha que són videoclips, discursos èpics o simplement vídeos casers que s'expandeixen per la xarxa com un virus, impossibles d'aturar. Doncs avui, veient l'èxit que ha tingut l'anunci de la nova cervesa La Brava hem pensat que hi ha com a mínim 4 vídeos que s'han fet virals en aquest 2015 i que hauries de veure abans no arribi el Nadal. No voldràs que als dinars i sopars que vénen siguis l'únic que no ha vist la continuació de l'anunci de la loteria de Nadal de 2014, l'increïble gol de Messi a un entrenament o el descriptiu vídeo sobre el conflicte a Síria. Afanya't!

Loteria 2015

Qui no recorda l'anunci de la loteria de Nadal 2014? L'Antonio i el Manuel es van fer d'or i molts hem pensat en què s'han gastat els diners que van guanyar i què ha sigut d'ells. Doncs aquí ho teniu en forma de paròdia àcida (i polèmica). Gairebé 2 milions de visites en 3 setmanes.

La Costa Brava

La gairebé desconeguda cervesa La Brava va llançar ahir el seu espot publicitari i ja s'ha convertit en viral. En ell desmunta els tòpics sobre la Costa Brava defensant l'autenticitat i la puresa del seu producte i la seva gent. El departament de màrqueting d'aquesta cervesa artesana 100% natural pot estar ben content!

Gol de Messi a un entrenament

Aquest vídeo només te un dia i ja l'han vist gairebé mig milió de persones. Messi ha tornat en plena forma i aquest gol des de més de 30 metres a una porteria minúscula ho demostra. Com estigui tant fi amb la porteria real ja podem tremolar els que no som culers...

La guerra a Síria explicada en 5 minuts

Més de 2.400.000 visites en només dos mesos per aquest curiós vídeo descriptiu sobre el conflicte a Síria que es va convertir en un dels més compartits a Twitter. Hi estarem d'acord o no en l'explicació, però el que sí és cert és que va ser un fenomen a les xarxes en un moment en què molta gent necessitava saber més sobre el conflicte sirià.

Últimes notícies

    Publicitat