Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

45 hores de servei ininterromput de metro per a Sant Joan

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja arriba, un any més, la revetlla de Sant Joan, un gran esdeveniment popular que a casa nostra se celebra molt i que a Time Out no volem que perdis cap detall. És per això que ja hauríeu d'haver-vos llegit aquest article en què us expliquem quines són les festes més destacades d'aquest any.

Un cop ho hàgiu fet, hauríeu de saber que el metro de Barcelona treballarà 45 hores de manera interrompuda durant Sant Joan.

Així doncs, aquest dijous 23 de juny, el metro funcionarà durant tota la nit, des de les 5 h de la matinada de dijous 23 de juny fins a les 2 h de dissabte 25 de juny.

El funicular de Montjuïc per la seva banda, funcionarà de 9 a 22 h i pel que fa al servei d'autobusos, el servei serà el mateix que als festius, és a dir, un servei d'autobusos urbà i interurbà molt ampli, i un altre servei d'autobusos de nit, gestionat per l'empresa Nitbus.

En tot cas, si teniu cap dubte, podeu trucar al 902 075 027 o bé preguntar al Twitter d'informació de TMB i us respondran ràpidament. Aquest Sant Joan, aparqueu el cotxe i moveu-vos en transport públic!

Últimes notícies

    Publicitat