Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 bandes sonores reeditades en vinil que necessites tenir

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La tornada del format vinil ha donat molt que parlar en els últims anys. Es tracta d'un retorn real? Està comprant tothom vinils de forma compulsiva? No ho creiem, però el que sí és una realitat és que el format ha deixat de ser un producte gourmet per a melòmans friquis, i ha arribat (o tornat) al mainstream més massiu: des David Guetta a Fito i Fitipaldis treuen els seus discos també en vinil!

Gràcies a aquest revival, discos elementals i joies amagades s'estan reeditant en vinil. I, com no, també les bandes sonores de les pel·lícules més icòniques del cinema.

Recordeu les dues notes terrorífiques de la banda sonora de Tiburón? I l'elemental banda sonora de Vangelis a Blade Runner? Doncs ja les podeu tenir en vinil. Apunteu:


Trainspotting

Amb l'arribada de la segona part de Trainspotting, la demanda de l'espectacular banda sonora de la primera part ha crescut molt. Al novembre estarà disponible en vinil a un preu raonable, perquè ara una còpia de segona mà costa més de 70 euros...

Tiburón

Una mica abans que la de Trainspotting, a l'octubre, podrem tenir a casa la banda sonora de Tiburón. Versió remasteritzada en vinil de 180 grams, de color blau i blanc. I amb pòster inèdit inclòs. Tremoleu...

Twin Peaks

"M'alegro que després de 25 anys, Death Waltz Recording Company hagi tornat a llançar la banda sonora original de Twin Peaks perquè una nova audiència la gaudeixi. Aquest és el treball que em defineix com a compositor i estic feliç de que rebi noves escoltes", va dir el compositor Angelo Badalamenti l'any passat. Què més podem dir?

La Cosa (The thing)

Ennio Morricone a la producció musical i John Carpenter dirigint el film. 'La Cosa' es va convertir en un un clàssic de la ciència ficció en els anys 80, i la seva banda sonora s'ha reeditat aquest any.

Blade Runner

La banda sonora de Vangelis de Blade Runner va veure la llum l'any 1994, i es va reeditar al 2013 per plaer de tots els fans. Aquest any s'ha fet una nova reedició, i encara que també ha volat, es pot comprar de segona mà a un preu raonable.

Últimes notícies

    Publicitat