Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 experiències que seran tendència aquest any

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

A finals dels anys 70, qui anava de vacances a Benidorm era un afortunat. Als 80, Torremolinos o Salou eren les destinacions preferides per als qui tenien estalviades algunes pessetes. I als 2000, el turisme es va popularitzar del tot i era comú visitar ciutats exòtiques de Mèxic, de l'Índia o del nord d'Europa.

Ara tot ha canviat. Anar a veure el Machu Pichu al Perú, les cascades del Niàgara o les piràmides d'Egipte no sorprèn a ningú, però el que no ens imaginàvem era que es posaria de moda visitar les restes del Titànic, fer el Tour de França o nedar entre tonyines...

Si no teniu molt clar què fer aquesta setmana santa, o aquest estiu, us proposem nou experiències que estan de moda i que seran tendència aquest any.

El túnel de l'amor (Ucranïa)

Molta gent està viatjant a Ucraïna i no és precisament per les matriuskhas (els ucraïnesos diuen que són d'ells). A Klevan, una petita població de 8.000 habitants, hi ha el túnel de l'amor. És un tram del tren que uneix el poble amb la resta del país, i està sent visitat per milers d'enamorats. жива любов, o visca l'amor!

©traveler.es

Visitar Mart en cinc anyets


Hi ha empreses de luxe que asseguren que en pocs anys podrem viatjar a Mart pagant més de 100.000 euros. Serà el 2022 i l'empresa encarregada és Mars One. Us animeu?

Baixar al Titànic i bussejar entre les seves cabines


Sí, és possible viatjar fins a l'Atlàntic Nord i submergir-te a 4.000 metres per nedar entre el Titànic. Durant una setmana podreu conèixer de primera mà la història del vaixell més famós del món. Hi ha un però. L'aventura costa entre 50.000 i 90.000 euros, i els tours surten des de Canadà.

Nedar amb tonyines vermelles a l'Ametlla de Mar

Us agrada tant, tant, tant el menjar japonès que veieu tonyina vermella per tot arreu? Tranquils, podeu nedar entre aquests peixos de 200 quilos ben a prop de Barcelona, a l'Ametlla de Mar. L'experiència us costarà entre 30 i 50 euros, més assequible que visitar el Titànic.

Conviure amb els inuits de Groenlàndia


Fa fred només pensar-ho, però una de les experiències o viatges més de moda és anar a Groenlàndia i fer una travessia de 10 dies amb trineu de gossos, convivint amb els inuits de Thule a més de 20 graus sota zero. Una veritable aventura d'uns 5.000 euros, però.

Últimes notícies

    Publicitat