Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 motius per no perdre's l'Hipnotik d'aquest any

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

12 anys fa que l'Hipnotik ens porta el millor de l'escena hip hop i cultura urbana a casa nostra. 12 anys de cultura musical gràcies a noms com Rapsusklei, Toteking, Mala Rodríguez, Sharif o Looptroop entre molts d'altres, i aquest any els organitzadors de l'Hipnotik s'han proposat que hi tornem. Serà aquest dissabte 3 d'octubre al CCCB, i no només hi haurà concerts: aquesta edició es presenta amb una programació de competició de ball, duels de MC's i grafiti i moltes més sorpreses, tot sota el paraigua del rap, element conductor del festival. Si encara dubtes de si anar-hi o no, a continuació et donem 5 motius que faran decidir-te.

Els caps de cartell: que un festival considerat de petit format com l'Hipnotik presenti noms com Birdy Nam Nam, Agorazein, Fyahbwoy o Sho-Hai no passa tots els dies. Els primers són un dels grups referents de turntablism. Autentiques estrelles en l'actualitat, presentaran alguns dels temes del seu quart àlbum d'estudi.Per altra banda Fyahbwoy ens demostrarà per què té tanta influència de Jamaica en la seva obra i Sho-Hai presentarà el seu treball en solitari després de ser un dels pares de Violadores del Verso.

Izah: impossible no enamorar-se d'una de les veus del soul més potents del moment. Però Izah no només és soul, també R&B, blues i molt de sentiment i passió. Presenta el seu treball Mindland junt amb RCA Flores.

Reggae/dancehall: els sons més 'dub' i 'reggae' també hi tenen cabuda a l'Hipnotik. És per això que hi haurà els artistes nacionals Little Pepe, Tosko (new roots/dancehall) i Lasai per deixar el llistó ben alt.

La localització: l'Hipnotik es fa al centre de la ciutat, més concretament al CCCB, espai idoni per a un festival com aquest. Connexions amb el centre ideals, molts llocs per menjar al costat, preus assequibles. Què més?

Activitats paral·leles: el gruix important del festival són les actuacions en directe, d'acord, però a l'Hipnotik hi haurà 'street dance battles', un after party oficial al Teatre Principal i una conferència amb convidats del festival on es parlarà sobre els límits del hip hop i el seu recorregut.

Últimes notícies

    Publicitat