Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 raons per anar a l'Independent Label Market

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

A casa nostra acostumem a queixar-nos massa ràpid. Diem que no hi ha propostes interessants, que qualsevol ciutat és millor que Barcelona i quan ens expliquen què es fa a ciutats americanes o europees surt el 'hater' de torn amb frases com "això aquí mai podria passar". Doncs sí, passa. I un exemple és l'Independent Label Market (ILM). Es tracta d'un reconegut mercat de segells discogràfics que ja fa cinc anys que es fa a Londres, Los Angeles, Toronto, Oslo, Mexic DF i Glasgow, entre d'altres ciutats, i que aquest any es farà... a Barcelona!

Per fer-vos una idea, artistes com ​Jarvis Cocker, Joe Goddard (Hot Chip), Diplo, Erol Alkan, Gilles Peterson, Four Tet, Alex Kapranos (Franz Ferdinand), Tim Burgees, Edwyn Collins i Jamie XX en són clients habituals, i aquest cap de setmana més de 40 segells discogràfics nacionals i internacionals es trobaran a l'espai Crec durant dos dies de molta música i molts discos. Si després d'això encara no teniu clar si anar-hi, us proposem 5 motius més per no perdre-us l'ILM.

1. Hi trobareu els catàlegs dels millors segells independents del moment de música electrònica. Parlem del segell de John Talabot Hivern Discs, un dels més sol·licitats dins de l'electrònica mundial, però també d'altres que estan creant escola com són Disboot, End Of Dayz, Bons Records, Lapsus, Iberian Juke i Modern Obscure Music. Ep, però no només d'electrònica viu l'ILM, ja que segells referents de l'indie i que ja són gairebé una institució a casa nostra com Fohen, Subterfuge i Grabaciones en el mar també hi seran.

2. També hi haurà espai per segells internacionals de renom com Cómeme i BBE Records. I el magnífic segell especialitzat en reedicions Awesome Tapes From Africa!

3. Durant els dos dies que dura l'ILM, alguns dels selectors més exquisits de l'escena local posaran discos sense parar. Parlem de Brunetto, Sano, Ari Up, Alfonso aka 333, Famèlic DJ's i molts més.

4. El Crec és un espai de més de 1.000 m2 que acostuma a acollir esdeveniments com l'Eat Street, We Love Cats Market i Ven Tú! Una localització ideal del Poble-sec, un dels barris amb més moviment de la ciutat.

5. A l'ILM podreu gaudir de xerrades i workshops de col·lectius vinculats a la música. La gent del segell i productora audiovisual Canada, els fundadors de Playmoss, una eina molt útil per fer playlists i els caps del segell Polybius ens explicaran a fons les seves novetats. I a més, la oferta gastronòmica anirà de la mà de Caravelle i Lascar 74, dues de les opcions de 'street food' més sabroses del moment.

Últimes notícies

    Publicitat