Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 raons per anar a veure l'obra de teatre 'El niño de la tele'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

El Serielizados Fest recupera en exclusiva la peça teatral ‘El niño de la tele’ després del seu èxit a la Sala Flyhard. El dissabte 22 d’abril a les 19h, a la Sala 39 de la Fàbrica Mortiz Barcelona, el nen prodigi de la TV espanyola dels 90 Rubén Ramírez pujarà sol a l’escenari per reflexionar sobre la seva fugaç carrera televisiva i tot el que va venir després. A continuació, us donem 5 raons per anar a veure ‘El niño de la tele’.

  1. Perquè és una història en primera persona. En Rubén va trepitjar els platós de les principals teles privades d’Espanya fent imitacions de personatges famosos, i va compartir pantalla amb figures variades del seu folklore com Luis del Olmo, Carmen Sevilla i Bertín Osborne. Tot apuntava a un ascens imparable, però un bon dia la totpoderosa tele en va tenir prou, i de cop i volta Ramírez va tornar a ser un més. Qui millor per explicar aquesta particular trama d’ascens i caiguda de l’estrellat que ell mateix?
  2. Perquè tots ho hem viscut (o ho viurem). Veure com els propis somnis o projeccions vitals s’esvaeixen en un no-res, i no sempre per culpa pròpia, sinó perquè el món hi juga en contra, és part de l’experiència humana. D’alguna manera, tots som Rubén Ramírez.
  3. Perquè riuràs. ‘El niño de la tele’ és un viatge carregat de nostàlgia i somnis trencats, si, però això no vol dir que no hi hagi espai per l’humor. La visió de Ramírez sobre la seva història no s’explica amb rancúnia ni amargor, sinó amb tota la gràcia i lleugeresa que en realitat mereix un món tan volàtil com el de l’espectacle. Com ell mateix li explica al mític Ferran Monegal, sempre ha volgut fer riure a la gent.
  4. Per saber com es vivia la fama en el passat. A l’època pre-internet, tot l’entreteniment audiovisual d’actualitat provenia de la televisió, i els seus executius determinaven amb polze de Cèsar el destí d’aquells que hi desfilaven. L’audiència era un factor que evidentment influïa en la seva decisió, però el nombre limitat de canals i l’absència d’altres vies de comunicació similars feien que no hi hagués terme mig: o hi sorties o no, i, en conseqüència, o ho eres tot o no eres ningú.
  5. Perquè és una oportunitat única. ‘El niño de la tele’ ja va acabar el seu circuit de representacions, i el seu pas pel Serielizados Fest pot ser l’última oportunitat per experimentar aquesta vivència de la mà del seu protagonista. No digueu que no us vam avisar!

Compreu les vostres entrades aquí.

Últimes notícies

    Publicitat