Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 50% de descompte a la Sagrada Família per a joves d'entre 11 i 30 anys
Notícies / Ciutat

50% de descompte a la Sagrada Família per a joves d'entre 11 i 30 anys

sagrada familia

És el símbol de la nostra ciutat. La Sagrada Família és el monument més visitat de tot l'Estat, amb més de 3 milions de persones l'any, a més de ser Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. A vegades, per una raó o una altra, als barcelonins ens costa visitar els nostres emblemes i ara el preu no serà excusa, perquè si teniu entre 11 i 30 anys, podreu gaudir del temple per només 7,50 euros. Es tracta d'una promoció que s'allargarà durant els mesos de juliol, agost i setembre en què els joves es podran beneficiar d'entrades al 50% de descompte els dimecres, dijous i diumenges d'aquests tres mesos, a partir de les 18 h. I el que és millor, l'oferta s'aplica a tots els paquets, independentment de l‘opció que es triï. És a dir que tant si voleu una entrada simple com una amb serveis afegits, us costarà la meitat.

 

 

 

Així doncs, si encara no heu anat a veure la Sagrada Família o no recordeu quan va ser l'última vegada que hi vau entrar, ara és un bon moment per fer-ho. L'experiència guiada, per exemple, que normalment costa 24 euros, us costarà la meitat, 12 euros, amb aquest descompte. I si sou pels voltants i teniu una mica de temps, no dubteu a fer una ruta a peu per la zona i descobrir un munt de joies i racons de principi de segle XX que també heu de conèixer.

 

Advertising
Advertising

Comentaris

3 comments
Sagrada Família B

Hola @ziguli 

Amb la promoció d'entrades per a joves, la Sagrada Família ha volgut posar unes condicions més econòmiques oferint entrades a meitat de preu al públic d'entre 11 i 30 anys. Tot i que a les condicions de descomptes s'explicava que s'obtenia «fins a un 50 %» de descompte en el preu de totes les entrades, l'entrada bàsica costava 8 € en comptes de 7,50 €. Per oferir unes condicions més avantatjoses que no indueixin a confusió, s'ha considerat deixar el preu a 7 €, oferint una mica més del 50 % de descompte. Esperem que aquest canvi sigui del vostre interès i preguem disculpeu les molèsties que us hagi pogut ocasionar.

Salutacions 

ziguli

@Sagrada Família B @ziguli D'acord, agraeixo la modificació. 


Tot i això la justificació que doneu és incorrecta. Heu canviat el text. No hi deia "FINS a un 50%", hi deia, com ja vaig citar:


"S’aplicarà un descompte del 50 % al preu final de compra a tots els paquets, independentment de l‘opció que es triï, ja sigui l’entrada bàsica o amb algun dels serveis afegits". 


L'autor d'aquest article ho pot corroborar, estic segur que si fos "fins al 50%" enlloc "del 50%" ho hauria puntualitzat. 


Si el text hagués estat el que indiqueu ara, evidentment no m'hauria queixat.


Gràcies i salutacions

ziguli

Bé per l'article però aprofito per informar que no fan un descompte del 50%. Al seu web anuncien aquest "S’aplicarà un descompte del 50 % al preu final de compra a tots els paquets, independentment de l‘opció que es triï, ja sigui l’entrada bàsica o amb algun dels serveis afegits" però finalment no és així.


L'entrada bàsica val 15€, i te'n cobren 8€ (ho he intentat pel portal online). He trucat i diuen que és correcte, que 8€ es el 50% de descompte de 15 (però eeep, ARRODONIT!!!). Jo he contestat que no pot ser així, que si diuen un 50 ha de ser un 50, sinó que posin el preu rebaixat per a cada tipus d'entrada. La resposta, atenció, és que "a la Sagrada Família només poden cobrar quantitats en enters".


Ja he fet una queixa, però estaria bé fer-ne difusió per publicitat incorrecta (o fins i tot enganyosa).


Salut