Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 bromes radiofòniques que també ho van petar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Avui a la redacció només es parla de dues coses: del cartell del Primavera Sound, que s'ha anunciat avui, i de la trucada que els nois del programa 'El matí i la mare que el va parir' de Ràdio Flaixbac han fet avui a la Moncloa per parlar amb Rajoy. I la veritat és que el President del Govern no s'ho ha pres molt bé. "Esto no es normal" i "hagan ustedes lo que quieran pero esto no es normal", ha repetit. Com no és la primera vegada que passa hem volgut fer un recull de bromes radiofòniques que també ho van petar en el seu moment. Com veureu, no tothom s'ho pren bé però eh, que no falti l'humor. Mai!

1. Aquí teniu la broma que tothom comenta avui. Mariano Rajoy parlant amb un imitador de Puichdemung. Pundemon. PUIGDEMONT, coi!

2. Risto Mejide: "Estoy aquí ahora con tu madre, dile que se vaya ya". Fort!

3. Catalunya Radio va trucar el Rei Juan Carlos, fent-se passar per Artur Mas. Tot i que la trucada tampoc té res d'especial, crida l'atenció com en aquesta ocasió, Juan Carlos sí s'ho pren amb humor i educació...

4. Aquesta va ser bèstia. Uns humoristes russos es van fer passar per Vladimir Putin per parlar sobre els drets dels homosexuals amb Elton John. Aquest fins i tot va penjar una foto a Instagram agraint a Putin el voler parlar amb ell. Tot era una broma, esclar...

5. L'expresident del Barça, Josep Lluís Nuñez, va rebre la trucada de 'La Tribu' de Catalunya Ràdio i aquest primer es va fer el sord i després va fer veure que no era ell. Ídol màxim!

6. Fidel Castro va rebre la trucada de Radio Miami fent-se passar per Hugo Chávez. Castro va respondre amb insults com "mariconzón", "el coño de tu madre" o "comemierda". Sublim!

Últimes notícies

    Publicitat