Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 consells perquè no us enganyin al Black Friday

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Podríem dir que el Black Friday és la porta d’entrada al Nadal, en forma de descomptes que moltíssims negocis duen a terme. Aquesta setmana us fartareu de veure banners a Internet i cartells a botigues amb descomptes de fins al 70%. En principi, el Black Friday és el 25 de novembre, tot i que molts negocis fan descomptes tota la setmana.

Ja us hem explicat com aprofitar el Black Friday a Barcelona, amb algunes de les millors ofertes que trobareu, però també és important saber com fer perquè no us enganyin o us prenguin el pèl amb això dels súper descomptes…

Penseu bé en què voleu gastar els diners

Sembla obvi, però a les rebaixes gastem molt. Més del que potser podem, i després, ens penedim. Per això, el millor és fer un llistat acurat del que voleu gastar i el que realment necessiteu. Us ho diu un que té dues maquinetes d’afaitar a casa, comprades al Black Friday, i que mai, mai ha tocat. Paraula!

Sense IVA

Molts negocis, la majoria a Internet, aprofiten el Black Friday per posar a la venda productes sense IVA, i quan anem a fer el pagament… patapam! El preu és el mateix que fa pocs dies. Ull amb això.

Descomptes al mateix preu

Hi ha usuaris que l’any passat van denunciar que algunes empreses deien fer descomptes de productes que estaven venent al mateix preu de sempre. Només s’ha de furgar una mica darrera de adhesiu de ‘descompte’ per descobrir-ho…

Rebaixes bestials per WhatsApp

Segur que us ha arribat el típic missatge de text o WhatsApp amb ulleres de sol Ray-Ban a preus irrisoris. I so no us ha arribat, ho farà. El 95% dels casos són estafes, així que mai entreu a l’enllaç que us envien. Millor aneu directament a la pàgina oficial de l’empresa i comproveu si la oferta existeix.

Els pagaments, a través de Wi-Fi segures i PayPal

Els cibercriminals sempre intenten robar a través de connexions WiFi publiques o que utilitzi molta gent. Per això, millor fer pagaments a casa, i a poder ser a través de PayPal o alguna plataforma de pagament amb entitats bancàries.

Comproveu els preus d’abans del descompte

Si fa temps que aneu darrere d’algun producte, i voleu comprar-lo durant el Black Friday, descobrir si realment us estan fent un descompte és fàcil: unes setmanes abans, consulteu el preu, i compareu-lo. Us trobareu sorpreses!

Últimes notícies

    Publicitat