Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 invents increïbles que necessitareu aquest estiu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'home ha creat invents espectaculars que encara que a priori semblin poc ortodoxes, ens fan la vida més fàcil. Estic segur que quan es van inventar els peladors de patates o les palletes tothom se'n va riure dels seus creadors... i mireu ara! No podem viure sense això!

En els darrers anys han sorgit invents que potser no els heu vist molt, però qui diu que en el futur no seran imprescindibles a les nostres vides? Barbacoes solars, llits flotants de últim model, adaptadors per raspallar-nos les dents... Els invents més increïbles que necessitareu aquest estiu!

Una barbacoa solar

Una barbacoa que cuina el menjar en 20 minuts, i que només necessita la llum solar per fer-ho. Sona bé, oi? La barbacoa del futur! Preu: 700 euros.

Barbacoa per a sis

Seguim amb les barbacoes! Aquest model per a sis persones farà que la figura de l'amic o amiga que sempre ha de fer la carn desaparegui. Cadascú amb el seu propi grill i el seu espai. Genial! Preu: 450 euros.

La nevera definitiva

Si us agrada la música i la beguda fresca, aquesta nevera portàtil serà l'invent d'aquest estiu per a vosaltres. És una mica cara, sí, però és el vertader Ferrari de les neveres de platja! Preu: 360 euros.

Illa-llit d'aigua

Deixeu-vos de rotllos. Els matalassos d'aigua de tota la la vida estan passats de moda. Són incòmodes, s'enganxen a la pell... no molen! Aquesta illeta que també és un llit és l'últim invent. Aquest estiu ho petarà. Preu: 110 euros. 

Dutxa en miniatura

A l'estiu això de dutxar-se és secundari. Un banyet al mar o a la piscina acostuma a ser suficient, però si us heu de dutxar sí o sí, aquest invent ha de ser vostre. Preu: 22 euros.

Adaptador per raspallar-se les dents

Ajupir-se per esbandir-se la boca? Quina mandra! Preu: no trobat.

Últimes notícies

    Publicitat