Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 itineraris per trobar feina

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona Activa és l'organització que s'encarrega de les polítiques de promoció econòmica de l'Ajuntament de Barcelona. En altres paraules, és l'agència pel desenvolupament local i la creació de feina que pretén acompanyar a les persones emprenedores des de la idea de negoci fins a la posada en marxa de l'empresa. I per altra banda, Barcelona Activa també centra els seus esforços a ajudar a buscar feina a persones que estan a l'atur. És per això que aquest últim any han ajudat que prop de 10.000 persones hagin trobat feina a Barcelona. I ho han fet gràcies a iniciatives com la que just acaben d'engegar.

Es tracta de crear sis itineraris segons el perfil de cada persona que busca feina. El primer itinerari, per exemple, està enfocat a persones que no han buscat mai feina i estan preparant el seu CV. També se'ls ensenya a fer una carta de presentació i preparar una entrevista de feina. El segon itinerari vol ajudar a les persones que volen fer un gir al seu perfil professional tot proposant un pla d'acció per fer-ho i el tercer introdueix les noves eines de les xarxes socials dirigides a trobar feina.

Els altres itineraris, com el quart, està destinat a fer valer el valor afegit de cada persona que fa temps que esta a l'atur però que té experiència laboral, mentre que els itineraris finals estan destinats a persones de més de 40 anys que busquen feina i han de saber potenciar l'experiència laboral que tenen.

En tot cas, el millor serà que entris al seu web i t'informis de com aprofitar aquesta acció.

Últimes notícies

    Publicitat