Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 motius per mugir d'alegria pel retorn del Doctor Music Festival

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Aquesta setmana ha fet 20 anys de la primera edició del Doctor Music Festival, el festival que la promotora de concerts barcelonina Doctor Music va celebrar a Escalarre, al Pallars, del 1996 al 1998.

Coincidint amb l'aniversari, el fundador i director general de Doctor Music, Neo Sala, ha anunciat que el festival de la vaca tornarà a Escalarre. Serà el juliol del 2019, però la promotora ja ha començat a treballar-hi, i començarà a donar-ne detalls després de l'estiu.

Us donem sis motius per fer dringar els esquellots d'alegria amb la notícia:

1. Perquè el Doctor Music Festival 2019 es presenta com una edició commemorativa i sense continuïtat. És a dir, que no passa a afegir-se a la saturada agenda de festivals musicals de Catalunya, que cada vegada sembla més insostenible.

2. Perquè el festival vol partir de l'esperit de les edicions originals, tot i que posat al dia. I si tenim en compte que la vaca va portar a les pastures del Pallars artistes de primera fila com David Bowie, Lou Reed, Bob Dylan, Iggy Pop, David Byrne, Nick Cave & The Bad Seeds, Pulp, Blur, Beastie Boys i Suede, entre molts altres, la cosa promet.

3. Perquè la nòmina d'artistes amb qui treballen a can Doctor Music treu l'alè. Només en els últims mesos hauran portat a Barcelona artistes tan variats i amb tant poder de convocatòria com Bruce Springsteen, Adele, U2, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers o King Crimson, entre molts altres. I entre els seus clients també tenen Leonard Cohen, Nick Cave, Kraftwerk, Robbie Williams, John Legend i Mark Knopfler. Així que si volen muntar-la grossa, tenen els números de telèfon adequats per aconseguir-ho.

4. Perquè vol celebrar-se en els mateixos terrenys que les edicions originals –Doctor Music està treballant en signar un acord amb els propietaris dels terrenys–, així que el 'trip' nostàlgic per als que van assistir a alguna de les edicions originals està assegurat: 'a walk trough memory lane'.

5. Perquè al Pallars al juliol s'hi estarà fresquet. Els que hem estat en festivals com el Cruïlla de Barcelona i el Vida de Vilanova i la Geltrú sabem la calor que es passa als festivals costers en plena canícula. No serà així al Doctor Music Festival 2019, on almenys al vespre segur que cal posar-se jaqueteta.

6. Perquè a molts dels que fa anys i panys que anem de festivals el Doctor Music Festival ens va agafar massa petits. Si com a mi els vostres pares no us van deixar anar a Escalarre el 1998, el 2019 us podreu treure l'espineta.

Últimes notícies

    Publicitat