Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 vídeos que us ajudaran a què avui no sigui el dia més trist de l'any

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa més de 10 anys una campanya de publicitat de l'agencia de viatges Sky Travel va servir per determinar que el tercer dilluns de cada mes de gener havia de ser el dia més trist de l'any. El Blue Monday, que és com es coneix aquest dia, és el resultat d'una equació en la que intervenen el clima, el nivell de deute, el temps passat des de Nadal o el fracas dels nostres bons propòsits per assenyalar que avui, 18 de gener, és el dia més trist de l'any. El dia que voldríem passar al llit veient pel·lícules o que simplement no existís, però com això és complicat aquí teniu 6 vídeos que us ajudaran a què el Blue Monday es converteixi en el vostre Happy Monday particular.

1. Sempre és un bon moment per veure a Stevie Wonder cantant a capella. Va passar al programa 'The Late Late Show' de James Corden, a la secció Carpool Karaoke, per on també hi han passat Justin Bieber, Mariah Carey o Rod Stewart entre d'altres.

2. Al mal temps bona cara... i millors remeis!

 
3. Shea Glover, una estudiant de Chicago, va voler fer un experiment social a la seva escola. Va demanar fer fotografies els seus companys de classe i professors i quan els va tenir davant la càmera els va començar a dir coses boniques. A tothom ens agrada que ens diguin que som macos i ens alegrin el dia, oi?

4. Mai un esternut ens havia fet riure tant com aquest vídeo vist per gairebé 200 milions de persones.

5. Els gossos no saben ocultar molt bé la seva culpabilitat en certs moments i aquest vídeo ho demostra.

6. Visca l'amor, sempre!

Últimes notícies

    Publicitat