Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

7 idees per combatre el Blue Monday

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Arriba el dia més obscur, musti, funest i depressiu de l'any. El Blue Monday (el tercer dilluns de gener) és, segons el psicòleg Cliff Arnall, el dia que més tristos estarem del 2017. No sabem si és veritat i tots estarem fotuts -comprovar-ho és impossible- però si us lleveu pitjor que de costum, que sapigueu que podeu culpar sense pietat a aquest metge anglès, que va ser qui es va inventar això del Blue Monday.

En tot cas, davant les adversitats, el millor que es pot fer és donar-li la volta, així que aquí teniu 7 idees per combatre aquest dilluns infernal.

Llevar-se i escoltar, a tot volum, el Blue Monday de New Order

Himne d'himnes, el hit dels hits. Impossible estar de mal humor si el primer que feu el dilluns és escoltar el Blue Monday de New Order. I ballar-lo, es clar!

Tornar a escoltar el Perreo Pel Sí

D'acord, ja hem insistit molt amb l'èxit de l'Edi Pou i el seu Perreo Pel Sí, però si el Blue Monday no us sembla prou excitant, proveu de 'perrejar' de bon matí amb aquest trenca-pistes.

Anar a veure una comèdia al teatre

Ja sabem que els dilluns i els teatres no es porten molt bé, però tranquils, 'L'home sense veu' ús farà riure de valent. La fan a la sala Flyhard.

Fer esport

Moure el cos i fer exercici físic genera endorfines, que a la vegada generen felicitat. Està demostrat! Així doncs, res de treballar (o estudiar), anar a casa i dormir. El Blue Monday és el dia perfecte per fer esport i acabar -o començar- la setmana amb bon humor.

Les decisions importants, dimarts

Si tot i així veieu que no teniu el dia, tranquils, feu coses que no impliquin decisions importants a la vostra vida: llegiu, escolteu un bon disc, aneu al cinema, quedeu per prendre unes cerveses amb amics... El Blue Monday només dura 24 hores!

Anar de rebaixes

Comprar, a molta gent, el tranquil·litza i el relaxa (no és el meu cas). Si decidiu que el millor que podeu fer per passar aquest dia és anar de compres, heu de saber que les rebaixes han començat. Molts establiments ofereixen descomptes molt sucosos!

El veritable Blue Monday arribarà el dia 20

Relax, baby! Encara faltaran 4 dies perquè Trump sigui president dels Estats Units, així que es podria dir que el dia més 'Blue' de l'any serà el 20 de gener, quan Donald entri a la Casa Blanca. Oh my God!

Últimes notícies

    Publicitat