Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

9 coses que has de saber sobre la cavalcada d'avui

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja està tot llest per la cavalcada! Els Reis Mags arriben avui a Barcelona i ho faran després d'un llarg viatge des d'Orient. I cansats, sí,  però amb prou forces per repartir regals a tots els nens i nenes de la ciutat. I tot i que fa poc us vam recomanar 5 punts ideals per veure la cavalcada a continuació us expliquem alguns detalls més que heu de saber sobre la cavalcada d'aquest any.

1.- David Cirici, guionista de televisió i professor de llengua i literatura catalana amb La Trinca i Rosa Maria Sardà, ha estat l'encarregat de redactar el guió de la història sobre la màgia dels Reis Mags que aniran explicant durant tot el recorregut de la cavalcada.

2.- La cavalcada començarà a les 18 h i acabarà a les 21 h. En tot cas, els Reis arribaran a bord del Pailebot Santa Eulàlia a les 16:30 h, on els rebrà l'alcaldessa Ada Colau, qui els donara pa i sal com a símbol d'acollida i també la clau que obra totes les portes de la ciutat. Després començaran la cavalcada sortint des de l'avinguda Marqués de la Argentera i fins a l'Avinguda Maria Cristina.

3.- El recorregut tindrà diverses parades, apunteu-les!

Avinguda Marquès de l'Argentera - Pla de Palau - Pg. Isabel II, Via Laietana - Plaça Urquinaona - Fontanella - Plaça Catalunya - Pelai - Plaça Universitat - Ronda Sant Antoni - Sepúlveda - Avinguda Paral·lel - Plaça Espanya - Avinguda Reina Maria Cristina i Avinguda Rius i Taulet.

4.- Hi haurà una pantalla gegant que acompanyara els Reis Mags on es podran veure els millors vídeos que els nens i nenes enviïn a través de l'aplicació mòbil que des d'ahir es pot descarregar. Animeu-vos a enviar els vostres vídeos!

5.- Hi participaran més de 100 artistes del teatre, el circ i la música i més de 200 voluntaris. En tot cas, aquest any hi formen part més de 1.300 persones!

6.- Els més de 4 milions de caramels que es regalaran són per a celíacs.

7.- TMB ha recomanat anar a la cavalcada en metro, ja que es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades, entre les 17.00 i les 21.30 hores. Per tant, la millor opció si no podeu anar-hi a peu és el metro, que es reforçara i a més mantindrà una oferta equivalent a la d’un dia laborable a tota la xarxa, i funcionara fins a les 2 de la matinada.

8.- El mapa interactiu us anirà dient, a temps real, on són els Reis Mags en cada moment. I si necessiteu més informació podreu seguir el compte de Twitter @barcelona_cat o @bcncultura o contactar a través del número de telèfon 010. 

9.- Ah! I si preferiu una cavalcada menys massiva, hi ha 18 cavalcades de Reis als barris de Barcelona!

Últimes notícies

    Publicitat