Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

A La Pedrera a donar sang!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Avui dimarts 30 de juny dona el tret de sortida la campanya del Banc de Sang i Teixits 'Aquest estiu et mereixes un monument', acció del Departament de Salut de la Generalitat per intentar augmentar les reserves de sang abans de l'estiu. La iniciativa té com a objectiu que els donants puguin visitar la Pedrera sense pagar res a canvi de donar sang. Recordem que a Catalunya cada dia calen 1.000 donacions per atendre les moltes necessitats de malalts. A l'estiu, les donacions disminueixen considerablement a casa nostra i és per això que el Departament de Salut pretén contrarestar aquest descens i fomentar la contribució altruista de les persones que donen sang.

Però l'acció no només es durà a terme a La Pedrera. Tres edificis emblemàtics més de la ciutat de Barcelona participaran en aquesta iniciativa: el pròxim 9 de juliol serà el torn d'El Pavelló Santa Apol·lònia del recinte modernista de Sant Pau, la Sala Millet del Palau de la Música, el 15 de juliol i la Sala Caritat de la Biblioteca de Catalunya, el 21 de juliol. 

Així doncs, avui 30 de juny i els pròxims 9, 16 i 21 de juliol ja tenim un motiu més per donar sang. Podeu reservar hora des de ja a donarsang.gencat.cat.

Últimes notícies

    Publicitat