Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aaaah... Campiones del multiorgasme!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Abans d'explicar aquesta notícia cal que deixem clar què és un multiorgasme. Segons els experts, es tracta d'experimentar diversos clímaxs seguits durant la mateixa sessió estimuladora. Tenir molts orgasmes en un mateix acte sexual, vaja. Una qualitat o virtut que, si m'ho haguessin preguntat a mi, hauria dit que tenen poques dones. Potser és que no he sabut trobar-les. O que no tinc la capacitat suficient per fer que les dones ho experimentin sovint. Sigui com sigui, el fet és que sí, avui he sabut que hi ha moltes, moltíssimes dones que són multiorgàsmiques.

VictoriaMilan és una pàgina web especialitzada en persones que busquen aventures fora del matrimoni. I es van plantejar fer una enquesta a gairebé 6.000 dones de 15 països diferents per saber si experimentaven multiorgasmes sovint. Els resultats han demostrat que les dones espanyoles són les més multiorgàsmiques de tot Europa. Un 94,1% ho són! Bastant per sobre de les dones belgues (90,9%), americanes (89,7%), franceses (87,5%) o sud-africanes(85%), que són les següents al rànquing.

Atenció: el 35,3% d'elles diuen tenir multiorgasmes cada cop que tenen sexe. El 41,2% va respondre que els té gairebé sempre. El 5,9% els experimenta una vegada a la setmana i l'11,8% alguna vegada a l'any.

A més, un 57,1% de les dones espanyoles van respondre que mantindrien una relació només si tenen multiorgasmes, perquè per a elles és semblant a una addicció, i el 52% va dir que els preferia abans d'un orgasme llarg. I per acabar de rematar-ho, això: el 42,9% va dir que són els amants els que ofereixen més i millors multiorgasmes. D'acord, he de reconèixer que després d'escriure aquest article estic bastant preocupat. O les dones de l'enquesta menteixen deliberadament, o m'he de replantejar moltes coses. Aposto per això últim.

Últimes notícies

    Publicitat