Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Actors i directors de teatre, "lamenten" els fets del 20S

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El món del teatre no és aliè al que està passant avui al carrer. Actors, directors i dramaturgs, a títol individual, estan manifestant-se, bé físicament, bé a través de les xarxes socials davant l'atac a les institucions catalanes. Aquesta tarda, a més, el sindicat del gremi, l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), ha emès un comunicat en el qual "lamenta" el que està passant. Diu així:

"Des de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya lamentem profundament els fets que s’han produït aquest matí de dimecres a diferents estaments del govern de Catalunya.

No creiem que la intervenció d’institucions i la detenció de càrrecs polítics ajudin a la convivència i, respectant la pluralitat que configuren els nostres associats, no creiem que impedir el dret que té qualsevol ciutadà i ciutadana a expressar-se lliurement, amb un fet tan innocent i alhora tan important per una democràcia com és el dret de vot, sigui la millor manera de demostrar a la resta de l’estat i a la comunitat democràtica internacional que hem assolit aquesta maduresa democràtica i capacitat de diàleg que tots s’apropien.

Sempre defensarem la llibertat d’expressió!".

En els últims dies, un col·lectiu anomenat "Teatre amb el referèndum" reparteix un manifest a les portes dels teatres que reclama poder votar "sense por", "amb seny i fermesa"

Últimes notícies

    Publicitat