Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Adeu a una de les botigues històriques de disfresses de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Recordo els meus avis anant a comprar a El Relámpago. Era, deien, la millor botiga de disfresses de Gràcia, i probablement, una de les millors de Barcelona. Una assegurança de vida si parlem de llocs per disfressar-se, situat al número 130 de Torrent de l'Olla, que avui, dimarts 21 de novembre, ha abaixat la persiana per sempre.

Hem trucat a la botiga i la dependenta ens ha dit que no està acreditada a donar informació sobre el tancament, però sigui com sigui, Barcelona perd una institució en això de les disfresses que ja feia dies penjava el cartell de 'descomptes per liquidació'.

El Relámpago era un negoci dels de tota la vida, dels que fan barri. Estava obert des del 1941, i el tancament pot ser per culpa de la competència d'altres negocis similars com basars 'todo a 100' (com dèiem abans) o per la pressió urbanística al barri de Gràcia. O bé per un canvi de rumb a la vida dels propietaris o simplement per jubilació. No ho sabem, però el que sí és un fet és que 76 anys d'història d'una de les botigues històriques de disfresses de la ciutat avui diu adeu.

Últimes notícies

    Publicitat