Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Adéu Brunch, hola Piknic

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Acomiadem el Brunch per donar la benvinguda a una nova edició de Piknic Electronik; la cita estiuenca per excel·lència als Jardins de Joan Brossa. Per quart any consecutiu el Picnik desembarca a Montjuïc durant tretze diumenges (del 28 de juny al 20 de setembre) amb un carregament de food trucks per acontentar els estómacs dels feligresos i una pila d'activitats i tallers infantils que seran el paradís terrenal dels petits de la casa.

El plat fort, però, és un suculent line-up de delícies de l'electrònica nacional i internacional entre els quals hi ha Tiga, Maceo Plex, Derrick May, Floorplan aka Robert Hood, Paco Osuna b2b Matthew Dear, Pachanga Boys i Craig Richards entre d'altres. Per altre banda no podem deixar de lloar l'aposta de Piknic Electrònic pel millor de l'escena local. Parlem del gran Dj Zero, els residents de l'Apolo Kosmos i Dj Coco, l'omnipresent Pau Roca o el resident del Moog Gus Van Sound, entre d'altres. 

La inauguració, diumenge 28, va a càrrec de Jesse Rose b2b Justin Martin, Detroit Swindle i Marquis Hawkes, amb DB & FRNCH a l'escenari 2.

Últimes notícies

    Publicitat