Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
guapo
© lenetstan / Shutterstock

Així lliguem a internet

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El meu cosí i la seva parella es van conèixer mitjançant internet. Ara tenen dos fills i, esclar, no els fa angoixa dir que una pàgina web els va salvar la vida. Van trobar-se, i ara és la parella més feliç (i embafadora) de l'univers. I és que el 68% dels usuaris de telèfons mòbils utilitza també aplicacions i pàgines per trobar parella. Aquest és una de les dades que es desprèn d'un estudi fet pel portal web AdoptaUnTio.es, una de les pàgines web amb més èxit per lligar. Hi ha prototips de persones més buscats? Es busquen en els cercadors paraules estranyes?

 

Segons les estadístiques que es desprenen d'aquesta pàgina web, la tendència és buscar persones amb afinitats culturals, socials, esportives... S'ha acabat això de buscar parella per internet només fixant-se en el físic. Ja era hora!

El 42% té entre 26 i 35 anys. Per tant, buscar parella a través d'AdoptaUnTio.es no és cosa d'adolescents, però tampoc de veterans.

 

L'estil 'hipster' amb barba i cabells llargs està una mica vist ja, però encara avui la barba segueix sent la paraula més demandada a l'hora de buscar parella a aquesta pàgina web.

Ens agradi o no, la segona paraula més buscada al cercador d'aquesta plataforma per buscar parella segueix sent 'musculat'. Tothom diu que no els agrada els nois musculats... però les dades no menteixen.

Rock, rock i més rock! A l'hora d'escollir preferències musicals, els nois busquen noies que els agradi el rock. Ni la música electrònica ni la clàssica. Guitarra, bateria, baix... i canya!

Et pensaves que per tenir ulls blaus lligaries més que el teu amic? Ara ja no. El color verd és el que mana ara i és el color més demandat. 'C'est la vie'!

I per acabar, un parell de consells. Si de veritat ho voleu petar als webs per trobar parella, feu-vos músics i aventurers. Elles busquen el perfecte melòman que els compongui una cançó d'amor... i que sigui aventurer. Si pot ser, que també li agrada ballar. Ja ho sabeu!

 

Últimes notícies

    Publicitat