Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Així quedarà la nova façana del Liceu!

Així quedarà la nova façana del Liceu!

Advertising

No es tornarà enrere. L'Ajuntament ha donat el vistiplau a la remodelació canònica de la façana del Gran Teatre del Liceu, i està pendent de resolució la intervenció que hi farà Frederic Amat, artista visual i escenògraf català encarregat de donar el nou 'look' a la façana d'un dels teatres més prestigiosos del món. La nova façana es començarà "un cop obtinguts els permisos municipals, en tràmit final", ens han explicat fonts del Liceu. "Es col·locaran les bastides en dos mesos. Està previst inaugurar la nova façana coincidint amb l'inici de la temporada 2016/17, a principis d'octubre del 2016."

A més, també hem sabut que va ser el mateix Amat qui "assabentat que renovàvem la façana per imperatiu dels arquitectes donat el deteriorament, va fer aquesta oferta al teatre via una donació que fa el mecenes Josep Suñol (de la Fundació Suñol), que serà qui pagarà l'obra d'Amat". De fet, la remodelació es pagarà 100% amb diners privats. "La restauració de les façana requerirà uns 700.000 euros, dels quals 196.000 seran per als vitralls wagnerians", afirmen les mateixes fonts. Així doncs, en pocs mesos el Liceu es sotmetrà a un rentat de cara que esperem amb candeletes. Aquí teniu algunes fotos de com quedarà:

 Nova façana del Liceu:

 

Abans:

 

 

Després:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising