Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà el nou parc de Joan Miró [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Presidit per l'imponent 'Dona i ocell' de Joan Miró, el parc de Joan Miró, conegut com el parc de l'Escorxador, és un dels pulmons verds de la Nova Esquerra de l'Eixample. Al costat hi trobem l'antiga plaça de toros de les Arenes, o la plaça d'Espanya, i és un espai on molta gent s'hi reuneix cada dia, sobretot quan fa bon temps.

Des de fa uns mesos s'ha sabut que l'Ajuntament té al cap convertir-lo en una àgora o espai de reunions cíviques amb més zones de descans al voltant de l'escultura de Miró. I cada cop tenim més detalls sobre com quedarà el parc. Per exemple, el consistori ha explicat que la reurbanització de la superfície del parc costarà 3,7 milions d'euros. Les obres començaran al primer trimestre de l'any que ve i es pretén que l'escultura sigui el centre d'atenció d'un espai de reunió clau a l'Eixample.

"Es proposa dotar la plaça d'una font seca i una pèrgola per desenvolupar activitats i usos protegits del sol que, a més, s'aprofitarà per instal·lar-hi plaques solars fotovoltaiques que necessita el parc de neteja", expliquen des de l'Ajuntament. Unes obres que duraran 14 mesos i que complementaran les obres al subsòl del parc per construir-hi el nou centre tècnic i logístic dels serveis de neteja de l'Esquerra de l'Eixample.

Aquí teniu algunes fotos per fer-vos a la idea de com quedarà:

Últimes notícies

    Publicitat