Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà 'Supersonic', el primer documental sobre Oasis [VÍDEO]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

És un dels grups de pop britànic més coneguts del món. Segons Rolling Stone, la tretzena banda més rellevant de la història del rock. Oasis va vendre vuit milions de còpies del seu primer disc, gairebé 30 del segon i el tercer àlbum d'estudi, 'Be Here Now', va ser el disc més ràpidament venut al Regne Unit, amb més de 400.000 còpies en un dia. Poc abans de la separació i dissolució del grup, Oasis havia venut més de 80 milions de discos, una fita només a l'abast dels imprescindibles.

L'any 2009, els germans Liam i Noell Gallagher van decidir posar punt final al grup entre molta polèmica i continus enfrontaments entre ells i irreconciliables desavinences. Tot això i molt més és el que trobarem, diuen, a 'Supersonic', el primer documental sobre Oasis dirigit per Mat Whitecross i produït per Asif Kapadia i James Gay-Rees, creadors d''Amy', guanyador de l'Oscar a millor documental 2016. 

'Supersonic' inclou entrevistes als membres del grup, inclosos els germans Gallagher, material inèdit i moltes sorpreses. I si fem cas del que va dir fa uns mesos el director del documental, el film podria ser el precedent d'una possible reconciliació i tornada del grup. Ara per ara, això és anar molt lluny. El que sí que és cert és que 'Supersonic' s'estrenarà el 2 d'octubre al Regne Unit, i que el podrem veure a casa nostra del 27 d'octubre al 6 de novembre, al festival In-Edit. Moltes ganes!

Últimes notícies

    Publicitat