Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així sonarà la programació electrònica del Primavera Sound

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Primavera Sound s'ha proposat convertir-se en el festival de referència de música electrònica a casa nostra, amb permís del Sónar. Si ja es pot dir que és el festival més massiu i prescriptor en matèria indie, des de fa uns anys ha anat perfilant la seva aposta clara i coherent cap a les actuacions de dj's i també de productors en format 'live'.

Ahir es va desvetllar la programació per dies del Primavera Bits, que és com han anomenat al cartell de música electrònica que hi haurà a dos escenaris concrets durant el Primavera, on hi podrem gaudir dels dj's més potents del moment. Parlem de John Talabot, Kiasmos, Ben UFO, KiNK i un munt més de noms que prometen ball i malucs desencaixats des de les 12 del matí fins a les sis de la matinada. A més, també hi haurà representació local amb la crew de Discos Paradiso, Sau Poler o Pedro Vian, entre d'altres.

Hi ha unes 15 cançons dels més de 60 artistes que veurem al Primavera Bits que, literalment, ens tornen bojos. Les hem agrupat en una llista de reproducció perquè les pugueu escoltar una rere l'altre abans no arribi el festival.

Si no balleu amb això, és que no teniu sang!

Últimes notícies

    Publicitat