Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Alta gastronomia a partir de 24 euros

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Tenim una nova oportunitat de tastar plats d'alguns dels restaurants més bons de la ciutat a un preu més assequible. Del 13 al 22 de novembre se celebra una nova edició de la Restaurant Lover Week, que organitza Atrápalo i que es reserva a través de la seva web, a la qual trobareu menús tancats per 24 euros + IVA.

Les ofertes són múltiples: cuina d'autor, mediterrània, asiàtica, catalana, de mercat... I l'esdeveniment també servirà per recaptar fons a favor de l'ONG ACCEM d'ajuda als refugiats.

Entre els gairebé 40 restaurants que hi participen hi trobem el Roig Robí –amb un menú degustació a partir de 4 persones–, el Neri –amb un menú a base de crema de carabassa, melós de vedella al porto i mousse de tofe amb gelat de coco i maracujà–, el restaurant Galaxó de l'Hotel Casa Fuster –amb dos primers, segons i postres a escollir– i també els menús degustació de l'Indochine, l'Osmosis i el Sergi de Meià, aquest últim format per un aperitiu, Parmentier, bolet i cansalada de coll, arròs de magret d'ànec i sardina i 'llangardaix' de porc ecològic amb verdures i bavaroise de postres (begudes no incloses).

No badeu, les places són limitades!

Últimes notícies

    Publicitat