Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amazon comença a buscar treballadors a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 4 d'octubre és la data escollida per Amazon per obrir la central de Barcelona, més concretament a El Prat de Llobregat. Serà un espai de més de 60.000 metres quadrats que ja s'està construint gràcies a les mans d'uns 400 treballadors. S'han invertit 200 milions d'euros en aquest centre, que tindrà un pàrquing per a 1.420 cotxes, més de 100 motos i bicis, una cantina per a 1.000 persones i fins a quatre parades d'autobús. Un mastodòntic edifici que farà que la primera empresa de vendes en línia aterri a casa nostra, en una mostra més de com Barcelona s'està convertint en una de les ciutats preferides del món per a les grans empreses.

Es diu que la central d'Amazon a Barcelona donarà treball a unes 1.500 persones un cop s'inauguri el centre. La major part seran d'aquí, i la contractació es farà de manera pactada amb l'Ajuntament. Ja s'han contractat unes 40 persones per als llocs de treball de logística i de direcció, però al web d'ofertes d'Amazon ja podeu trobar les primeres 38 ofertes per aplicar a Barcelona. Recordeu anar fins al final de la pàgina i posar Barcelona a l'espai 'Ubicación'.

A partir del mes de maig es començarà amb el gruix de les contractacions, però si busqueu feina i Amazon us interessa, aneu donant un cop d'ull al web d'Amazon Jobs. Potser hi trobeu la vostra feina ideal!

Últimes notícies

    Publicitat