Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

American Vandal: com fer sàtira del 'true crime'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Un pàrquing d'institut, un adolescent salvatge i 27 cotxes amb penis dibuixats a les seves carrosseries. 'American Vandal' és la sèrie de Netflix d’aquest any que més il·lusió ens desperta. Una paròdia que manté el to d’un gènere arxiutilitzat en podcasts, pelis i sèries: el true crime. Als Estats Units amb 'The Jinx' o a Espanya amb 'Muerte en León', reinvestigar un cas del passat portant-lo al present és molt recorrent i 'American Vandal' arriba per riure’s d’aquest fenomen. Un fals documental que ja en va tenir prou amb el tràiler per posar-nos calents. Disponible a Netflix. 

Honest Trailers

Un dels creadors d’American Vandal és guionista d’un dels canals de Youtube amb més història. A Honest Trailers, Daniel Perrault es dedica a ridiculitzar les pelis més taquilleres amb un humor absolutament brillant.

Netflix

Riure’s d’un mateix sempre és un valor. I en aquest cas, Netflix, mare de no-ficcions exitoses com 'Making A Murderer' o 'The Keepers', decideix apostar per una sèrie que precisament fa mofa del llenguatge del 'true crime'. Així, sí!

Últimes notícies

    Publicitat