Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Anar-se'n de vacances... a cridar!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Recordo que una vegada, el meu pare em va portar a una minúscula carretera de El Prat, just al costat de l'aeroport. No estàvem passant per una bona època i va decidir que podíem anar allà a esperar que passés un avió per damunt nostre i que quan ho fes, cridaríem els dos molt i molt fort. Tant fort com pugéssim. He de reconèixer que allò, al principi em va sonar una mica estrany, però després de fer-ho vaig notar que la mala llet i els nervis acumulats desapareixien. Màgic!

Gairebé 20 anys després d'allò, m'ha arribat una nota de premsa de l'Hotel Royal Hideaway, a Cadis, que explica que una de les activitats amb més èxit de l'hotel és... la de cridar! SÍ, SÍ, SÍ! Hi ha formes d'alliberar tensions molt normalitzades com és fer esport, fer l'amor, riure... però què passa amb cridar molt fort fins que ens esgotem? És magnífic, i per això aquest hotel ha preparat una activitat on el principal és cridar en grup, i fer exercicis que permetin desbloquejar els músculs i preparar el cos per cridar.


"Dos dies en els quals, a més de massatges descontracturants i menús dissenyats per al bon humor, els clients poden dedicar-se a cridar quan i com vulguin guiats per un especialista", expliquen al web de l'hotel. Una escapada de no més de 200 euros per alliberar tot el negatiu que portem dins nostre i fer que no torni en molt temps. Per què no es fa una cosa així a Barcelona? De moment, jo ja he trucat a l'hotel per informar-me més, aviso!

Últimes notícies

    Publicitat