Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Anglès gratis per als taxistes de Barcelona!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A partir del 15 de gener, els prop de 13.000 taxistes que circulen per Barcelona i l'àrea metropolitana tindran al seu abast un curs d'anglès on line gratuït i amb continguts específics per al col·lectiu.
Aquesta iniciativa ha sigut fruit d'un acord entre l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i l'Institut Metropolità del Taxi (IMET) i el Consorci de Turisme de Barcelona, tenint en compte que Barcelona rep anualment prop de 30 milions de visitants, molts d'ells de parla anglesa, i que també té una població estrangera de residència permanent a la ciutat molt amplia.

'Online English for taxi divers', a més d'ensenyar l'anglès, també ofereix coneixements culturals sobre la ciutat i casos pràctics de situacions reals que es pot trobar el col·lectiu del taxi durant les hores de servei. Es completa amb nocions sobre atenció al client i comunicació en general, entre d'altres.
Es tracta de la tercera edició del curs, després de dues proves pilot que van tenir lloc al gener i l'abril del 2016 i on van participar prop de 300 taxistes.
Els interessats s'han d'inscriure a través del web ajuntament.barcelona.cat/turisme/ca/ i està pensat per fer-ho a través de dispositius electrònics (telèfons mòbils, tauletes o ordinadors) durant les estones que tinguin disponibles.

El curs té una duració de quatre setmanes, no calen coneixements previs d'anglès i està format per cinc blocs i 20 lliçons. Al final de cada bloc hi ha una activitat per posar en pràctica els coneixements apresos, a través de situacions reals i amb clients de llengua anglesa. Es tracta de diàlegs sobre el trànsit, el temps, el pagament de la carrera, la pèrdua d'un objecte, com trobar una adreça o coses bàsiques de la ciutat que poden interessar a qualsevol turista.
Taxistes de Barcelona, let's speak English!

Últimes notícies

    Publicitat