Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Anni B Sweet, en concert al vaixell de Greenpeace a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El vaixell insígnia de Greenpeace, el Rainbow Warrior, ha acompanyat la popular ONG en les accions més importants que ha dut a terme. Ha servit de suport a les manifestacions més sonades, i tot i que va ser enfonsat l'any 1985, avui en dia encara segueix navegant per tot el món.



La campanya 'Menos plásticos, más Mediterráneo' de Greenpeace està recorrent alguns ports del Mediterrani per alertar del fet que cada dia, l'equivalent a 200 camions plens de plàstics acaben al mar. És un vertader enverinament de la fauna marina, i per això, després de presentar l'informe 'Un Mediterráneo lleno de plástico. Estudio sobre la contaminación por plásticos, impactos y soluciones', el Rainbow Warrior arriba a Barcelona per cridar ben fort que, tal com diuen des de Greenpeace, si seguim així, tindrem un Mediterrani amb més plàstic que peixos.

Anni B Sweet, cantautora de folk melancòlic i preciosista, farà un concert a la coberta del Rainbow Warrior el dissabte 17 de juny a les 21.30 h. També hi serà Noni de Lori Meyers per completar un concert ple de crítica social que podrem gaudir al Moll d'Espanya, amarro 15 B. Ens veiem allà!

Últimes notícies

    Publicitat