Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Antony and the Johnsons tocarà amb l'OBC al Primavera

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El públic del Primavera Sound ja estem acostumats a gaudir de concerts amb instruments propis de la música clàssica: l'auditori del Fòrum és una sala amb molt bona acústica i allà, per exemple, hem pogut gaudir del Kronos Quartet i de John Cale (interpretant 'Paris 1919', 1973) i Nick Garrie (interpretant 'The Nightmare of JB Stanislas', 1969) acompanyats de formacions de música de cambra.

En la primera jornada oficial del festival, el dijous 28 a l'escenari Heineken –un dels més grans del recinte del Fòrum–, tornarem a tenir ocasió de sentir una proposta amb acompanyament d'orquestra, la d'Antony and the Johnsons. Però Antony Hegarty comptarà ni més ni menys que amb l'OBC, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. La formació que encara dirigeix Pablo González –al setembre el rellevarà Kazushi Ono– no s'hi posarà per poc: la formació per a la ocasió constarà de 40 músics.

El concert d'Antony and the Johnsons al Primavera Sound 2005, en la primera edició al Fòrum, en aquest cas a l'auditori, és un dels moments més emocionants de la història del festival, que aquest any arriba a la 15a edició. I l'actuació al festival Jardins de Pedralbes del 2013 també va ser màgica. Tot apunta a una nova experiència memorable: esperem que el públic ens portem bé i tinguem la boca tancada.

Últimes notícies

    Publicitat