Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

#Apadrinaunpiano per a l'ESMUC

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) segueix amb la seva incansable feina de difondre la música a casa nostra, i és per això que propostes com #Apadrinaunpiano s'han de difondre i, com a mínim, fer córrer la veu perquè el màxim de gent possible les conegui. El 2 de desembre, la pianista Mireia Vendrell oferirà un concert a l'Auditori de la Fundació Catalunya La Pedrera, amb l'objectiu de captar fons per a que l'ESMUC pugui adquirir nous pianos.

#Apadrinaunpiano, que ha comptat amb la participació del músic de jazz Marco Mezquida, el pianista clàssic Adrian Blanco o Xavi Torres, busca la implicació de patrocinadors, amants de la música o els mateixos músics i pianistes, per tant de que futurs estudiants puguin seguir formant-se amb els millors pianos. A més de gaudir d'un magnífic concert a un espai màgic com és La Pedrera, posareu el vostre granet de sorra per ser padrins i madrines d'un piano de primer nivell per a l'ESMUC.

L'edició del dia 2 comptarà a més amb amb Josep M. Colom, músic i pedagog del piano, com a convidat d'honor. I és que els assistents a aquests concerts seran responsables del finançament del 25% de l'adquisició del piano, gràcies a l'import de les entrades. Un altre 25% s'obtindrà de la subhasta de l'instrument antic que serà substituït, subhasta que es realitza cada any, mentre que el 50% restant l'assumeix l'ESMUC.

Podeu comprar les vostres entrades ja mateix i participar en aquest original i necessari apadrinament.

Últimes notícies

    Publicitat