Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aprovat l'impost per als turistes que no pernoctin a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

És una taxa polèmica, però necessària. Això diuen els grups municipals -a excepció de C's i PPC- que han aprovat l'impost pel qual els turistes que no dormin a Barcelona hauran de pagar una taxa extra. L'objectiu és regular l'ús de l'espai públic, i entrarà en vigor l'any que ve.

Es tracta una de les mesures més importants per tal de descongestionar la saturació turística de la ciutat. Actualment, 30 milions de persones visiten la nostra ciutat cada any, dels quals gairebé la meitat no dormen a la ciutat. La taxa està dirigida a operadors turístics que ofereixen excursions per la ciutat d'un sol dia. Visites llampec de milions de turistes que no acostumen a fer cap despesa en la ciutat però ocupen molt espai públic, com per exemple a la Font Màgica de Montjuïc, on el col·lapse és brutal.

Sembla que la majoria de grups polítics comencen a estar d'acord amb mesures com aquesta, totalment necessàries per mirar de millorar la situació de massificació turística actual. Veurem com segueix tot plegat!

Últimes notícies

    Publicitat