Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aquest novembre, torna la Nintendo NES!
Notícies / Coses Divertides

Aquest novembre, torna la Nintendo NES!

nintendo

Sembla que Nintendo, la marca japonesa dedicada als videojocs, s'ha proposat ser notícia setmana sí setmana també. L'arribada de l'aplicació-joc per a mòbil Pokémon GO s'ha convertit en un dels fenòmens dels últims anys, i fa poc ens assabentàvem de la tornada de la Game Boy. Doncs si no fos suficient, la notícia que podrem tornar a gaudir de la clàssica Nintendo NES en format mini aquest mes de novembre ha fet saltar d'alegria als amants de la tecnologia i l'electrònica 'retro'.

 

Nintendo NES (1987):

 

 

 

La Nintendo NES va ser llançada per Nintendo entre els anys 1985 i 1987. Era una videoconsola de vuit bits que ràpidament es va convertir en l'entreteniment de milions de nens de tot el món. Jocs com el Donkey Kong, Tennis, Soccer i el primer Zelda van ser els més reeixits d'un model del qual se'n van vendre més de 60 milions d'unitats. Ara, Nintendo ha anunciat que aquest novembre posarà a la venda la Nintendo Classic Mini, una rèplica gairebé idèntica de la Nintendo NES, amb 30 jocs incorporats i la possibilitat de connectar la consola a una pantalla d'alta definició a través d'un cable HDMI.

 

Nintendo Classic Mini (2016):

 

 

 

A més, el comandament de la consola també podrà ser usat amb els jocs de NES per a les consoles Wii U, Wii i Wii Mini. Tanmateix, no tindrà connexió a internet, ni s'hi podran instal·lar més jocs o utilitzar els jocs antics. Però tranquils, perquè el llistat dels 30 jocs que la nova Nintendo Classic Mini inclou alguns dels títols més famosos i divertits com el Balloon Fight, Donkey Kong, Final Fantasy, Mario Bros, Pac-Man, Super Mario Bros, Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda i Zelda II: The Adventure of Link. Per uns 55 euros, que és el que costarà la nova Nintendo, podreu reviure la vostra infància i tornar a tenir una consola que va marcar tendència.

 

 

 

 

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments