Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest novembre, torna la Nintendo NES!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sembla que Nintendo, la marca japonesa dedicada als videojocs, s'ha proposat ser notícia setmana sí setmana també. L'arribada de l'aplicació-joc per a mòbil Pokémon GO s'ha convertit en un dels fenòmens dels últims anys, i fa poc ens assabentàvem de la tornada de la Game Boy. Doncs si no fos suficient, la notícia que podrem tornar a gaudir de la clàssica Nintendo NES en format mini aquest mes de novembre ha fet saltar d'alegria als amants de la tecnologia i l'electrònica 'retro'.

Nintendo NES (1987):

La Nintendo NES va ser llançada per Nintendo entre els anys 1985 i 1987. Era una videoconsola de vuit bits que ràpidament es va convertir en l'entreteniment de milions de nens de tot el món. Jocs com el Donkey Kong, Tennis, Soccer i el primer Zelda van ser els més reeixits d'un model del qual se'n van vendre més de 60 milions d'unitats. Ara, Nintendo ha anunciat que aquest novembre posarà a la venda la Nintendo Classic Mini, una rèplica gairebé idèntica de la Nintendo NES, amb 30 jocs incorporats i la possibilitat de connectar la consola a una pantalla d'alta definició a través d'un cable HDMI.

Nintendo Classic Mini (2016):

A més, el comandament de la consola també podrà ser usat amb els jocs de NES per a les consoles Wii U, Wii i Wii Mini. Tanmateix, no tindrà connexió a internet, ni s'hi podran instal·lar més jocs o utilitzar els jocs antics. Però tranquils, perquè el llistat dels 30 jocs que la nova Nintendo Classic Mini inclou alguns dels títols més famosos i divertits com el Balloon Fight, Donkey Kong, Final Fantasy, Mario Bros, Pac-Man, Super Mario Bros, Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda i Zelda II: The Adventure of Link. Per uns 55 euros, que és el que costarà la nova Nintendo, podreu reviure la vostra infància i tornar a tenir una consola que va marcar tendència.

 

Últimes notícies

    Publicitat