Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests gossos necessiten una família

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Adoptar sempre serà la millor opció per tenir una mascota, i fomentar-ho és feina de tots i totes. Són molts els animals que necessiten una família per viure i ser feliços, però de vegades falta informació per fer-ho. És per això que aquest diumenge, al Parc Central de Nou Barris es durà a terme una festa dedicada a promoure l'adopció d'animals que han estat abandonats. Hi haurà entre 30 i 40 gossos que busquen família i a més es farà una demostració d'ensinistrament de gossos. És l'activitat ideal per a qui vol adoptar i necessita informació per fer-ho, a més de tenir contacte real amb els animals.

La V Festa dels Animals està organitzada per l'Associació Animalista Rescat, amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de Purina. Els animals provenen del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), "màxim responsable del benestar animal a la ciutat i s'ocupa de tenir cura dels animals de companyia (gossos, gats i fures) perduts o abandonats", expliquen des de l'Ajuntament. Reben uns 2.000 animals cada any, i l'objectiu és, a més d'acollir-los i cuidar-los, aconseguir que les adopcions siguin la primera opció de tinença.

Si aneu a la festa d'aquest diumenge 21 al Parc Central de Nou Barris, a més de conèixer de primera mà molts gossos que necessiten ser adoptats, també rebreu un dossier de presentació d'altres animals que són al centre i que esperen una família que els aculli.

Aquí teniu l'ordre d'activitats de l'esdeveniment:

10.00 h: Inici de la festa amb estands de centres protectors d'animals.
11.00 h: Demostració d'ensinistrament de gossos.
12.00 h: Desfilada d'animals en adopció.
17.00 h: Xerrada educativa sobre gats, gossos i tinença responsable.
18.00 h: Actuació musical.

Últimes notícies

    Publicitat