Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el Tinder per lligar amb la teva mascota

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sempre s'ha dit que amb una mascota (i si és cadell, encara més) és més fàcil lligar. De fet, el 93% dels nois que tenen gos o gossa creuen que el moment de passejar-lo és el millor per lligar o conèixer algú, amb l'excusa de parlar del gos... patapam! Ja s'ha trencat el gel, que és el més complicat. Però esclar, quan vas al parc de sota de casa a passejar el teu gos ja saps que el denominador comú entre la gent que et trobaràs és que tots tindran gos i per tant, això no serà un problema. Perquè sí, pot ser un problema i molt greu.

Tinc un amic que va conèixer una noia a través de Tinder, l'aplicació més utilitzada per lligar. Van quedar, van prendre alguna cosa i ella el va convidar a pujar a casa. En algun moment de la trobada van parlar dels seus companys de pis. Va dir que en tenia tres, i cada cop que ho deia se li escapava un somriure sota el nas. Quan van entrar al pis resulta que els companys de la noia eren tres gats perses preciosos, enormes i molt peluts. El meu amic tenia al·lèrgia i a més, tenia pànic als gats. La relació es va trencar en aquell moment.

Precisament això és el que la nova aplicació per a mòbil Animalear vol solucionar. Vol convertir-se en el Tinder per lligar amb la teva mascota, una aplicació en què el gos, el gat, el lloro o el mico que tinguis no sigui un impediment per conèixer algú, sinó un valor afegit. El procediment és molt senzill: primer haureu de descarregar-vos l'App, registrar-vos amb una foto on sortiu amb la vostra mascota i un cop fet, podreu anar compartint llocs on admeten animals, els vostres parcs favorits o senzillament més fotos, i així ho faran els altres usuaris. D'això en diran 'deixar rastre'. Mitjançant el popular sistema de cromos que es passen amb el dit, podreu anar mirant a on van i què fan els altres usuaris i si us interessa, podreu posar-vos en contacte i xatejar de manera íntima. Tenint en compte que el 78% de les imatges que els amos d'animals pugen a les xarxes tenen a veure amb les seves mascotes, per què no aprofitar-ho per conèixer gent que tampoc pot viure sense animals?

Jo ja li he enviat la informació al meu amic, perquè no li torni a passar.

Font dades: enquesta online Animalear març 2016.

Últimes notícies

    Publicitat