Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba la continuació de 'La catedral del mar'

Escrit per
Lidia Capitán
Publicitat

Sou un dels 6 milions de lectors que va devorar 'La catedral del mar'? Si la resposta és un sí, esteu d'enhorabona! Barcelona torna a servir d'inspiració a l'escriptor català Ildefonso Falcones pel seu nou llibre, 'Els hereus de la terra'. Sortirà el pròxim 31 d'agost i serà publicat simultàniament per l'editorial Rosa dels Vents, en català, i per Grijalbo, en castellà. Si preferiu les 'tablets' i els llibres electrònics, també serà possible trobar-lo en format digital.

La nova història se situa al barri del Raval al segle XIV, tres anys després del final de la novel·la anterior. Hugo Llor, un orfe de 12 anys, treballa a les drassanes gràcies a la generositat d'Arnau Estanyol, qui ha pres el noi sota la seva protecció. Ara bé, els seus somnis de convertir-se en constructor de vaixells es veuran truncats quan la família Puig, enemiga acèrrima del seu mentor, aprofiti la seva posició davant el nou rei per executar la seva venjança.

A partir d'aquest moment, la vida d'Hugo oscil·la entre la lleialtat a la família Estanyol i la necessitat de sobreviure en una ciutat injusta amb els pobres. Obligat a abandonar el barri, busca feina al costat de Mahir, un jueu que li ensenya els secrets del món del vi. Amb ell, el noi descobreix la passió per la terra.

Últimes notícies

    Publicitat