Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Balla sobre rodes: torna la Roller Disco!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Roller Disco és un tipus de festa que va néixer als anys 70 als Estats Units com una forma de diversió als clubs, i ràpidament es va estendre pel món, especialment al Regne Unit. El concepte era senzill: ballar música Disco anant en patins, intentant combinar els passos de ball amb la complicada estabilitat dels patins.



A casa nostra hi ha hagut diversos col·lectius que han fet festes Roller Disco. Especialment populars són les que prepara el veterà Dj barceloní Javi Verdes i companyia al bar Busfood, al Parc del Fòrum. Però si hi ha un esdeveniment clau per als amants dels Roller Disco aquest és la Hot Skates Disco. Es tracta d'un homenatge a les primeres festes dels Estats Units, amb música funk, boogie i Disco, esclar. Serà el pròxim dissabte 16 de setembre al club Catwalk de la Barceloneta. Els encarregats de posar la música seran Juan S. Luna, de Mondosonoro, a més de Dj Kapi y Dj Bart.

La festa serà de 20 h a 24 h, però si no teniu molta experiència en això dels patins, de 20 h a 22 h s'oferirà una classe per a principiants per aprendre els passos més importants i la tècnica d'un bon roller dance.

Això té molt bona pinta. Us hi apunteu?

Últimes notícies

    Publicitat