Notícies

Barcelona acollirà l'exposició més gran del món sobre Joc de trons

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fantasia, amor, violència, drama i una producció espectacular podrien ser els ingredients que han fet que 'Joc de trons' es converteixi en la sèrie més popular dels últims anys a tot el món. I si la sèrie reuneix tots aquests elements, una exposició sobre 'Joc de trons' no podia ser menys. Per això s'ha creat 'Game of thrones: The touring exhibition', l'exposició més gran del món sobre la sèrie que a partir del 28 d'octubre s'inaugurarà... a Barcelona!Sí, la nostra ciutat ha estat l'escollida per HBO Global Licensing, la productora GES i la promotora local Sold Out per oferir, a un espai màgic com és el Museu Marítim, una experiència interactiva de més de 1.000 metres quadrats totalment inspirada en la sèrie. Objectes fascinants, imatges gegants, peces de vestuari, decorats i attrezzo són algunes de les coses que s'hi podran veure en aquesta exposició oficial que farà l'estrena mundial a la nostra ciutat. 

Hi haurà entorns immersius mai vistos, diverses zones temàtiques amb diferents localitzacions de la sèrie i entorns creats per l'ocasió com els paisatges hivernals del Nort i els majestuosos escenaris de King's landing; la ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers Inmaculats i els fidels de la casa Targaryen; escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanc i Negre, el Castell Negre, llar de la Guàrdia de la Nit, i les glaçades terres de més enllà del Mur; i la icònica peça central del saló del tron de ferro. Us sona, oi?

El director creatiu de l'experiència, Eddie Newquist, ha explicat que "l'estrena a Barcelona representarà la culminació dels esforços conjunts de molts artesans, dissenyadors i artistes de gran talent per crear aquesta col·lecció sense precedents d’objectes, vestuari i decorats emblemàtics, i poder mostrar-la a fans de tot el món; és un gran plaer per a nosaltres poder iniciar la gira en un indret històric tan singular".

Per fer-vos una idea sobre la magnitud de l'exposició, podeu veure aquest vídeo. Ah, i començar a reservar les entrades, esclar!

Últimes notícies

    Publicitat