Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona es lleva plena de banderes espanyoles [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

No és el dia de la Hispanitat, però algú s'ha pres la matinada del 17 de maig com el dia escollit per mostrar el seu patriotisme espanyol. Poc se sap d'aquesta acció nocturna de publicitat patriòtica a l'estil 'guerrilla'. Sí que sabem que hi ha set detinguts (la majoria d'ells menors d'edat) a Sarrià, acusats d'omplir el mobiliari urbà i les parets d'adhesius de diferents mides amb la bandera espanyola. Es parla de gairebé 100 adhesius que han aparegut per tot Barcelona, no només a la zona alta de la ciutat, sinó també al passeig de Gràcia i a la plaça de les Glòries. 

Es tracta d'una gamberrada de quatre nens amb ganes de tocar el que no sona? Una provocació premeditada? Una acció encoberta d'alguna entitat? Una forma de marcar territori?

Sigui com sigui, és un moment delicat per omplir la ciutat d'adhesius com aquests. I què coi, un esforç econòmic i físic innecessari per al personal de neteja de la ciutat. Jo faria treure els adhesius, un per un i amb les ungletes, als culpables. A veure si així se'ls passen les ganes de fer malbé el mobiliari urbà, que és de tots i totes. Siguin quins siguin els sentiments patriòtics o polítics de cadascú!

Últimes notícies

    Publicitat