Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona obre la primera sala de videojocs de realitat virtual

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si no teniu molt clar què és això de la realitat virtual, dir-vos que són entorns generats a través de la tecnologia informàtica que recreen aparences reals. Mitjançant unes ulleres o un casc de realitat virtual, podem introduir-nos en mons completament inversemblants i imaginaris que semblin realitat. Imagineu-vos entrar en una espècie de món Matrix on tot sembla de veritat i podem convertir-nos en lluitadors d'arcs i fletxes medievals, conductors de drons assassins o jugador de tenis. Tot és possible al món de la realitat virtual!

Fins avui dia, a casa nostra no hi havia cap sala dedicada als videojocs de realitat virtual, però això s'ha acabat. La primera sala de Barcelona dedicada a aquest tipus de jocs ha obert al barri Gòtic (carrer de Pi, 11), i ofereix fins a 20 videojocs per a tots els gustos. Es pot gaudir de l'experiència en grups de fins a 16 persones a la vegada a través de programes i videojocs d'una gran qualitat gràfica i amb sensors de moviment d'última generació. Parlem de dispositius valorats en 4.000 euros que ara es poden gaudir a Barcelona!



Jody Tam, la propietària de Virtual Playground, veient l'èxit d'aquests jocs a la seva Hong Kong natal, va decidir obrir-ne una a Barcelona, que s'ha convertit en "una autèntica experiència immersiva i interactiva en què els jugadors es mouen lliurement per l'espai i, gràcies al monitoratge dels moviments corporals, els usuaris poden desplaçar-se per l'escena del joc, esquivar trets o llançar objectes, entre altres accions", expliquen des de Virtual Playground.

La sala obra de dimecres a diumenge, i el preu de les partides és de 15 euros, tot i que es pot reservar la sala per a esdeveniments o festes especials. Consulteu el llistat de jocs i atreviu-vos a endinsar-vos en aquest apassionant món que no deixa d'evolucionar i sorprendre.

Últimes notícies

    Publicitat