Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona s'apagarà en contra del canvi climàtic

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El canvi climàtic és un dels problemes més greus que ens afectarà en els pròxims anys. L'organització World Wildlife Fund (WWF) treballa per conscienciar d'aquest problema i és per això que existeix l'Hora del Planeta, una crida a ciutats, organitzacions i ciutadania per apagar les llums i mobilitzar més de 7.000 ciutats de tot el món "per demostrar el seu suport a la lluita contra el canvi climàtic".

Barcelona s'ha unit a la campanya, i aquest dissabte 25 de març, apagarà la façana de l'Ajuntament i alguns edificis i monuments entre les 20.30 h i les 21.30 h, amb l'objectiu de "conscienciar i lluitar contra el canvi climàtic".

Tal com ha informat l'Ajuntament, alguns dels edificis que s'apagaran seran "la basílica de Santa Maria del Mar, la Sagrada Família, el castell de Montjuïc, l'església de la Mercè, l'església del Pi o el Palau de la Virreina", entre molts d'altres.

A més d'aquests edificis, representatius de la nostra identitat i cultura, altres monuments com l'Arc del Triomf, el monument a Colom, l'Obelisc de la plaça de Joan Carles I, l'escultura de David i Goliat de la plaça dels Voluntaris Olímpics o el rellotge de la plaça Rius i Taulet també s'apagaran per dir no al canvi climàtic.

Últimes notícies

    Publicitat